Welkom bij Atelier Unique!


Welkom op de website van Atelier Unique! De creatiefste ontmoetingsplek van de regio. Onze website laat een goed beeld zien van de diensten die worden aangeboden, maar kom ook gerust met eigen ideeën.

Kom gezellig langs in het atelier.  De koffie staat klaar, tot snel! Over Atelier Unique

 

 Nieuws


Terug naar overzicht

05-08-2020

NIEUW! Workshop regenboog maken

Volg een leuke workshop regenboog maken. Leuk als decoratie voor in huis of op de kinderkamer. Ook voor kinderen is dit een creatief uitje. Duur: 3 uur, kosten: € 18,50 p.p.Terug naar overzicht
Agenda - november 2020


Zaterdag 14 november van 12:00 uur - 16:00 uur

"Zaterdag stoffen uurtjes"

Lekker rondsnuffelen in ons prachtige atelier. We hebben een heleboel leuke stofjes. Maar ook knopen, biaisband en andere fournituren zijn bij ons verkrijgbaar. Kom gezellig een keer langs, de koffie staat klaar!


Zaterdag 21 november van 12:00 uur - 16:00 uur

Kerstworkshop

Meer informatie volgt. 


Zaterdag 28 november van 12:00 uur - 16:00 uur

"Zaterdag stoffen uurtjes"

Lekker rondsnuffelen in ons prachtige atelier. We hebben een heleboel leuke stofjes. Maar ook knopen, biaisband en andere fournituren zijn bij ons verkrijgbaar. Kom gezellig een keer langs, de koffie staat klaar!


Het creatiefste cadeau van de regio!

In het atelier zijn cadeaubonnen verkrijgbaar. Het bedrag hiervan kunt u zelf bepalen. De cadeaubon kan gebruikt worden voor al onze faciliteiten. Bijvoorbeeld stoffen, workshops en de naaicursus. 


Cadeaubon

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram