Haak maar aan bij Atelier Unique

In het gezellige atelier gebeuren leuke dingen. Mensen van alle leeftijden ontmoeten elkaar hier en maken van allerlei leuke projecten. Samen bezig zijn met je eigen unieke project en je verbazen over je eigen creativiteit. Allemaal geweldige positieve energie die we elkaar geven. Dit is waarom ik het creatieve atelier ben begonnen. Ik geloofde erin in zie het nu gebeuren!

Graag wil ik dit nu gaan uitbreiden met het HAAK MAAR AAN project. Dit project zal veel beroering en voldoening brengen. Elkaar ontmoeten, veel gezelligheid en werken aan hetzelfde doel is het streven tijdens de wekelijkse bijeenkomsten. Het wordt een project, samen, voor elkaar, voor alle leeftijden en over de grenzen van ons mooie dorpje Ottersum heen.

 

Wat houdt het in
In het atelier gaan we prachtige kleurrijke dekens, inktvisjes, knuffelkussens en handpoppen maken. Dit gaan we doen voor verpleeghuizen, couveusekindjes, Cliniclowns en kindercoaches. Voor mensen die warmte kunnen gebruiken. Met z'n allen kunnen we iets betekenen voor onze medemens.

 

Het is allemaal handwerk en daar gaat veel tijd en energie in zitten. Vriendinnen, ouderen, jonge mensen, verenigingen, vriendengroepen, als individu, of misschien breng je iemand mee die wat extra contact kan gebruiken. Samen voor een ander.

Dit project is niet eenmalig, het gaat maar door. We hopen dat we veel mensen - jong en oud - wat van onze positieve energie mee kunnen geven in onze met veel aandacht en liefde gemaakte "warme dekentjes". 


Elke woensdagavond komt de groep tussen 19:00 tot 22:00 bij elkaar. Er is altijd plek voor nieuwe mensen, u kunt u inschrijven via info@atelier-unique.nl of via 0613134061.