Haak maar aan bij Atelier Unique

In het gezellige atelier gebeuren leuke dingen. Mensen van alle leeftijden ontmoeten elkaar hier en maken van allerlei leuke projecten. Samen bezig zijn met je eigen unieke project en je verbazen over je eigen creativiteit. Allemaal geweldige positieve energie die we elkaar geven. Dit is waarom ik het creatieve atelier ben begonnen. Ik geloofde erin in zie het nu gebeuren!

Graag wil ik dit nu gaan uitbreiden met het HAAK MAAR AAN project. Dit project zal veel beroering en voldoening brengen. Elkaar ontmoeten, veel gezelligheid en werken aan hetzelfde doel is het streven tijdens de wekelijkse bijeenkomsten. Het wordt een project, samen, voor elkaar, voor alle leeftijden en over de grenzen van ons mooie dorpje Ottersum heen.

 

Wat houdt het in
Om dit project te kunnen starten gaan we vanaf september 2017 beginnen, in het atelier, met het maken van mooie bruikbare spullen. iedere week gaan we haken, breien en naaien. Tijdens de Ossebraad-Fair van 2018 houden we een Unique-Bazaar. Hier gaan we onze mooie spullen verkopen, in onze eigen stand. Op deze manier gaan we de materialen en andere onkosten financieren. Tijdens deze fair wordt een begin gemaakt aan het eigenlijke doel: het Unique HAAK MAAR AAN project! Met z'n allen beginnen we te werken aan een 'granny square deken'. Iedere bezoeker op de fair mag aanhaken voor de eerste "warme deken". 

 

In het atelier gaan we prachtige kleurrijke dekens, inktvisjes, knuffelkussens en handpoppen maken. Dit gaan we doen voor verpleeghuizen, couveusekindjes, Cliniclowns en kindercoaches. Voor mensen die warmte kunnen gebruiken. Met z'n allen kunnen we iets betekenen voor onze medemens.

 

Het zou mooi zijn als veel mensen zich inschrijven voor dit project. Het is allemaal handwerk en daar gaat veel tijd en energie in zitten. Vriendinnen, ouderen, jonge mensen, verenigingen, vriendengroepen, als individu, of misschien breng je iemand mee die wat extra contact kan gebruiken. Samen voor een ander.
Dit project is niet eenmalig, het gaat maar door. We hopen dat we veel mensen - jong en oud - wat van onze positieve energie mee kunnen geven in onze met veel aandacht en liefde gemaakte "warme dekentjes". 

 

 

Start in september
Het project start in september 2017, het is een dagdeel van drie uur. Atelier-Unique zorgt voor de materialen en patronen. Er zijn makkelijke en wat moeilijkere projecten, dus ook al heb je niet zo veel ervaring je bent altijd welkom! Koffie, thee en iets lekkers horen er natuurlijk ook bij. De kosten worden zo laag mogelijk gehouden: €7,50 per persoon per dagdeel. Per keer is het streven om minimaal tien mensen bij elkaar te krijgen. Je kunt iedere week komen, maar bijvoorbeeld ook één keer per maand. 
Dus HAAK MAAR AAN en schrijf je nu in!
Telefonisch, via Facebook of mijn website.